Annons
Annons
© Alexander-podshivalov-dreamstime.com Mönsterkort | 21 februari 2012

Mönsterkortsmarknaden högre trots normal försäljning

I november visar siffrorna från Tyskland att försäljningen av mönsterkort normaliserats, det skriver ZVEI PCB & Electronic Systems.
Försäljningssiffrorna i Tyskland var 1,6% högre i november än i oktober 2011 och 14% högre än november 2010. På årsbasis är siffran 6% högre än för motsvarande period för ett år sedan. Orderingången har ökat med 51% ställt mot november 2010 och 44% jämfört med oktober 2011.

Som anledningar till den onormalt höga orderingången nämns översvämningarna i Thailand som påverkat automotiva leverantörer. I oktober månad stod många tillverkares fabriker fortfarande under vatten men nu närmar man sig åter normal drift.

© ZVEI

Eftersom de automotiva tillverkarna och deras leverantörer fortfarande har mycket kvar att göra kommer mönsterkort att handlas från godkända europeiska leverantörer. Book-to-bill-läget stod på 1,39 i november.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1