Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 februari 2012

Kenneth Fredriksen till Huawei

Huawei har utnĂ€mnt Kenneth Fredriksen till Vice President inom företagets region som omfattar Central- och Östeuropa samt Norden.
Fredriksen gÄr in i ledningen för regionen med ansvar för försÀljning och affÀrsutveckling. UtnÀmningen av norrmannen Kenneth Fredriksen Àr ett led i Huaweis strategi att förstÀrka och lokalanpassa företagets organisation i regionen, Àven pÄ ledningsnivÄ. Kenneth Fredriksen har nÀra 15 Ärs erfarenhet frÄn IT- och telekombranschen och har tidigare haft chefsposter inom Siemens, Nortel Networks och ZTE.

– Kenneth Fredriksen har en gedigen branscherfarenhet som blir en förstĂ€rkning av Huaweis europeiska ledning. Vi sĂ€tter stort vĂ€rde pĂ„ hans breda kunnande inom internationell försĂ€ljning och management och Ă€r övertygade om att han blir en nyckelresurs i vĂ„r ambition att bli en av Europas ledande IT & telekomleverantörer, sĂ€ger Jim Lu, President för Huawei CEE & Nordic.

– Som jag ser det Ă€r Huawei i dag det klart mest spĂ€nnande globala teknologiföretaget att jobba för. Vi har en stark och bred produktportfölj som gör att vi kan nĂ„ ut till hela vĂ€rdekedjan inom kommunikation. Huawei Ă€r dĂ€rför ocksĂ„ ett företag som erbjuder unika möjligheter till mĂ€nniskor som vill engagera sig för att utveckla och marknadsföra framtidens kommunikationslösningar, sĂ€ger Kenneth Fredriksen, VP Huawei CEE & Nordic Region.

© Huawei
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2