Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Bahar-bostanci-dreamstime.com Komponenter | 29 februari 2012

Thinfilm 2011: -38 miljoner NOK

Thin Film Electronics ASA slÀpper de preliminÀra resultaten för 2011. Under Äret har man gjort teknologiska framsteg som i framtiden kan bli viktiga men resultatet landar pÄ -38 miljoner NOK för Äret.
Under Ă„ret, speciellt det fjĂ€rde kvartalet, presenterades taknologiska framsteg - bland annat integrerade system och smarta ”tags” för Internet of Things. Det hĂ€r ihop med att man sĂ€krat upp resurser inom sensorer, batterier och display-komponenter gör att företaget nu ser ökat intresse för produkterna.
Finansiella siffror i 1000 NOK (bild med zoom-funktion): © Thinfilm
Bland annat skrev man avtal med Polyera som gör material till tryckta halvledare, PST Sensors som gör temperatursensorer, Imprint Energy som stÄr för batteriteknik och Acreo för displayer. I oktober lanserade man den första prototypen av skalbart tryckt CMOS-minne, nÄgot som kan bli en viktig milstolpe. Man ser ocksÄ förnyat intresse bland annat hos leksakstillverkare och speltillverkare för anvÀndning av den tryckta tekniken. Samtidigt sÀger man ocksÄ att man har sÄlt en rad utvecklingskit utanför dessa tvÄ omrÄden, nÄgot som visar att produktportföljen ocksÄ Àr attraktiv för andra typer av applikationer, det skriver Thinfilm.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-02-20 12:04 V12.2.3-2