Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 29 februari 2012

Steen Løkke till Miltronic

Det vÀxande intresset för vindkraft och dess utveckling medför högre krav pÄ leverantörer till vindkraftsindustrin. För att uppnÄ expertis inom omrÄdet har kabelleverantören Miltronic, en del av Lapp Group, anstÀllt Steen LÞkke som produktchef med vindkraftsindustrin som fokusomrÄde.
Steen LÞkke har gedigen erfarenhet frÄn branschen och hans tekniska kunskap om kabellösningar Àmnade för vindkraftsindustrin Àr ett viktigt tillskott för Miltronic.

Som produktchef pÄ Miltronic kommer Steen LÞkke, 41, att ansvara för kundkontakter och de tekniska aspekter som rör utbudet till vindkraftsproducenter. Steen LÞkke kommer nÀrmast frÄn Draka, som Àr en del av Prysmian Group, dÀr han i rollen som Key Account Manager har haft vindkraftsindustrin som expertomrÄde.

– Vindkraften Ă€r ett globalt och viktigt fokusomrĂ„de för Lapp Group och intresset Ă€r stort, inte minst i Danmark. Det Ă€r viktigt att vi kan erbjuda service som hĂ„ller lika hög kvalitet som vĂ„ra produkter, och Steen LĂžkkes specialkunskaper och nĂ€ra kundrelationer blir en enorm tillgĂ„ng för oss, sĂ€ger Kim Bender, försĂ€ljningschef hos Miltronic i Danmark.

Steen LÞkke tilltrÀdde tjÀnsten den 1 februari och utgÄr frÄn Miltronics kontor i Greve, söder om Köpenhamn.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1