Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 mars 2012

CellMax Technologies öppnar kontor i Singapore

Den svenska leverantören av avancerade och högeffektiva antenner för basstationer för den globala telekommarknaden, CellMax Technologies, har öppnat ett kontor i Singapore för att tÀcka den viktiga och snabbvÀxande asiatiska marknaden.
Verksamheten vid CellMax nya asiatiska kontor har redan startat under ledning av Mats Eklundh, regional försÀljningschef för Asia Pacific. Kontoret Àr belÀget i UOB Plaza (torn 1, vÄning 36).

Med sin ‘nĂ€sta generations’ högeffektiva antenner för basstationer, har CellMax hittills varit mycket framgĂ„ngsrika i sydöstra Asien, sĂ€rskilt i Indonesien och Filippinerna. Med ett nytt kontor i Singapore visar CellMax hur viktig regionen Ă€r för företagets fortsatta utveckling och tillvĂ€xt; Med lokala medarbetare pĂ„ plats inom försĂ€ljning och support kan befintliga och framtida kunder fĂ„ en snabbare och bĂ€ttre service i samma tidszon.

“Asien-Stillahavsregionen har en enorm potential för CellMax, en potential vi hittills bara skrapat pĂ„ ytan av. En allmĂ€nt ökande medvetenhet om energikostnader och radiofrekvensprestanda, och sĂ€rskilt med antenner, kommer alltmer i fokus för mobiloperatörer. Detta gynnar CellMax, sĂ€ger Mats Eklundh, regional försĂ€ljningschef, Asia Pacific, CellMax Technologies.

Den mobila datatrafiken i vÀrldens mobilnÀt vÀxer med 150 procent per Är, drivet av framvÀxten och anvÀndningen av smarta telefoner, appar och filmer, och vÀntas öka 26-faldigt mellan 2010 och 2015. Detta sÀtter en enorm press pÄ operatörernas nÀtverksutrustning, som behöver optimeras för denna snabba och signifikanta ökning av trafiken.

Detta har satt nytt fokus pÄ basstationsantenner som en viktig lÀnk i denna kedja eftersom traditionella antenner tappar sÄ mycket som 55 procent av sin energi i form av vÀrme genom kablarna, och dÀrigenom kraftigt minskar basstationens överföringskapacitet. CellMax högeffektiva antenner anvÀnder en annan teknik som nÀrmast eliminerar effektförlusterna i antennen, vilket ger högre signalstyrka och en dramatisk ökning av tÀckningen, en förbÀttrad inomhuspenetration, ökad trafik, ett bÀttre dataflöde och minskade operatörskostnader per samtal - utan nÄgon ökning av strömförbrukningen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2