Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dmitriy-shironosov-dreamstime.com Embedded | 08 mars 2012

Kontron i distributionsavtal om RTS Hypervisor

Kontron och Real-Time Systems GmbH ingÄr partnerskap för att tillhandahÄlla applikationsklara och förintegrerade plattformar för realtidsvirtualisering
Kontron meddelar att företaget inlett samarbete med Real-Time Systems om att distribuera deras RTS Hypervisor pÄ utvalda Computer-on-Modules, kort och system som anvÀnder Intels multicore-processorer. Kontron kommer att erbjuda kunderna applikationsklara, förintegrerade plattformar för realtidsvirtualisering frÄn en och samma kÀlla för att förkorta time-to-market och minska integrationsarbetet för kunderna.

”Embedded-systemkonfigurationer med realtids-hypervisorer Ă€r komplexa och vanligen inte nĂ„gra plug&play-implementeringar. DĂ€rför behöver kunderna mer support frĂ„n hĂ„rdvaru- och mjukvaruexperter och helst frĂ„n en och samma kĂ€lla”, sĂ€ger Werner Ressle som Ă€r Director of Software & Software Services pĂ„ Kontron. ”Samarbetet med Real Time Systems ger oss möjlighet att ge kunderna de nödvĂ€ndiga out-of-box-erfarenheterna, och de kan nu fĂ„ vĂ„ra embedded-hĂ„rdvaruplattformar i paket med en förkonfigurerad RTS Hypervisor tillsammans med de OS-licenser de önskar.”

”Kontron, med sin i hela vĂ€rlden marknadsledande stĂ€llning inom embedded-datorteknologi, Ă€r en strategisk partner som kan hjĂ€lpa oss att nĂ„ en mycket bred anvĂ€ndarkrets för vĂ„r RTS Hypervisor pĂ„ marknader med realtidskrav”, sĂ€ger Gerd Lammers som Ă€r CEO och President för Real-Time Systems GmbH. ”Vi tror att det Ă€r mycket kundvĂ€nligt att erbjuda applikationsklar hĂ„rd- och mjukvara frĂ„n en och samma kĂ€lla, och att bara ha en enda kontaktperson om det skulle uppstĂ„ nĂ„gra frĂ„gor under implementeringen av applikationen.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1