Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 mars 2012

Combitechs vd bland Sveriges mäktigaste kvinnor

PÄ Veckans AffÀrers lista över sveriges 125 mÀktigaste kvinnor i nÀringslivet Äterfinns - för andra Äret i rad- teknikkonsulten Combitechs vd Marie Bredberg.
Marie Bredberg Äterfinns pÄ plats 42 av 125. I en kommentar pÄ företagets hemsida sÀger hon:

- UtmÀrkelsen Àr naturligtvis bÄde hedrande och rolig. Men listan Àr ocksÄ viktig för att synliggöra att det redan Àr mÄnga kvinnor som har ledande befattningar. Jag hoppas inspirera fler kvinnor att vÄga ta för sig i arbetslivet och samtidigt visa att man inte behöver vara en superkvinna för att nÄ dit.

Motiveringen Àr bland annat att Combitech, ett teknikkonsultföretag under försvarsföretaget Saab, startat ett utvecklingscenter och tagit hand om kompetensen som fristÀlldes nÀr biltillverkaren Saab stÀngde i TrollhÀttan.

- Det senaste Äret har haft mÄnga höjdpunkter. 2011 passerade vi för första gÄngen en miljard i omsÀttning och antalet medarbetare ökade med fler Àn 100 personer. Vi breddar verksamheten med förvÀrvet av Sörman Information och uppbyggnaden av utvecklingscentret i TrollhÀttan. Jag tror att 2012 blir ett minst lika spÀnnande Är, sÀger Marie.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2