Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 mars 2012

Per Eckemark ny chef för ABB Power Systems i Sverige

Per Eckemark blir ny chef för ABB:s division Power Systems i Sverige samt affÀrsenhetschef för Grid Systems i Sverige frÄn den 1 april 2012.
Han ersÀtter Martin Gross som kommer att fokusera pÄ sin roll som global affÀrsenhetschef för Grid Systems, en verksamhet med stor tillvÀxtpotential i alla delar av vÀrlden.

Per Eckemark kommer att ingÄ i den svenska ledningsgruppen och rapportera till Johan Söderström, vd för ABB Sverige, i sin roll som divisionschef och till Martin Gross i sin roll som affÀrsenhetschef.

”Jag ser verkligen fram emot uppdraget att leda ABB:s kraftsystemdivision i Sverige. Det hĂ€nder otroligt mycket spĂ€nnande inom det hĂ€r omrĂ„det och affĂ€rsmöjligheterna Ă€r stora nĂ€r det gĂ€ller att koppla ihop kraftnĂ€t och att stĂ€rka kraftinfrastrukturen bĂ„de pĂ„ mogna marknader och pĂ„ tillvĂ€xtmarknader”, sĂ€ger Per Eckemark. ”ABB har en stark position och vi kan göra betydande insatser för framtidens hĂ„llbara samhĂ€lle med vĂ„ra lösningar för integrering av förnybar energi och ökad energieffektivitet”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2