Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Solarseven-dreamstime.com Embedded | 12 mars 2012

Prevas utbildar inom programmerbar logik

Under 2011 utsÄg Xilinx Prevas till auktoriserad utbildningspartner för Norden. Prevas satsar nu stort pÄ utbildningar under 2012.
"2012 Àr ett mycket spÀnnande Är dÄ Xilinx slÀpper sÄ vÀl den nya generationen av deras utvecklings-verktyg, Rodin, som den nya Zynq-plattformen. Zynq-plattformen Àr en hÄrd ARM-processor som byggts in i samma krets som en FPGA. För att kunna dra nytta av de möjligheter som dessa tvÄ nyheter ger och att snabbt komma igÄng med utveckling i en komplex miljö, Àr kurserna med Prevas extra vÀrdefulla", skriver företaget.

Prevas kurser inkluderar bÄde teori och praktisk trÀning dÀr kursutbudet innefattar allt frÄn grundkurser till mycket avancerade specialkurser. Kursernas lÀngd varierar frÄn 1 till 3 dagar. Kurserna utgÄr frÄn högkvalitativt utbildningsmaterial, framtaget av Xilinx, och drar nytta av Prevas specialistkunskaper.

- Eftersom vi arbetar med komplexa forsknings- och utvecklingstjÀnster Àr det av yttersta vikt för oss att vi alltid kÀnner till de nyaste teknikerna, metoderna och verktygen. DÄ vi arbetar med de marknadsledande företagen inom flera olika branschsegment har vi alltid bra riktmÀrken vad gÀller vÄr egen kompetens och den delar vi gÀrna med oss av, sÀger Jonas Lindstedt affÀrsenhetschef pÄ Prevas
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1