Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
©yuriy-chaban-dreamstime.com Elektronikproduktion | 27 mars 2012

BB Electronics slår rekord trots tuff marknad

Danska EMS-leverantören BB Electronics har ökat sitt EBITDA med 55% och behÄllit omsÀttningen 2011. Faktum Àr att resultatet Àr det bÀsta i företagets historia.
Genom att behÄlla sina intÀkter och strömlinjeforma produktion, inköp och försÀljning har Horsens-baserade kontraktstillverkaren BB Electronics ökat resultatet jÀmfört med 2010. Faktum Àr att resultatet Àr det bÀsta i BB:s historia. Resultatet efter skatt blev nÀra 36 miljoner kronor jÀmfört med 6 miljoner 2010. OmsÀttningen ligger kvar pÄ samma nivÄ som det tidigare Äret.

Som förklaring till det framgÄngsrika resultatet nÀmns de effektiviseringsprogram gÀllande produktion, inköp och försÀljning som man har arbetat med. Företaget förvÀntar sig, trots en tuff marknad, ett liknande resultat 2012.

- Med de signifikanta insatser vi introducerat pÄ senare Är har vÄrt företag positionerat sig som en stark, finansiellt pÄlitlig partner som erbjuder sÄvÀl gamla som nya kunder hög kvalitet, snabba start-ups för nya produkter, hög leveransprecision och flexibilitet, det sÀger vd Knud Andersen, BB Electronics A/S.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1