Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 27 december 2001

Ny Obducatorder

Obducat har fÄtt nya order pÄ svepelektronmikroskop (SEM) till ett totalt vÀrde om totalt 5 MSEK.
National Physical Laboratory (NPL), England, uppgraderar sitt svepelektron-mikroskop. Uppgraderingen av instrumentet innebÀr bl a en helt ny SUN Work-station och en ny kolumn med ultra-stabil elektronstrÄlning. En röntgenenhet kommer Àven att inkluderas. NPL utför ett brett spektrum av forsknings- och utvecklingsuppdrag. OrdervÀrde: 2,5 MSEK.

Det statliga IRTU Laboratory, Nordirland, Àr köpare av ett specialutrustat SEM med bl a röntgenanalys. IRTU tillhandahÄller bl.a. teknisk support till high tech-industrierna i regionen. Mikroskopet Àr extremt anvÀndbart och kan analysera ett mycket stort antal olika substanser, vilket var en av de avgörande faktorerna att vÀlja Obducat som leverantör. OrdervÀrde: 1,3 MSEK.

Polismyndigheten i ZĂŒrich har bestĂ€llt ett MV2300 SEM för rĂ€ttsmedicinsk analys. De anvĂ€nder sedan mĂ„nga Ă„r utrustning frĂ„n Obducat och den nya bestĂ€llningen bekrĂ€ftar Obducats stĂ€llning som leverantör av högkvalitativa svepelektron-mikroskop. OrdervĂ€rde: 1,2 MSEK.

Svepelektronmikroskop Àr del av affÀrsomrÄde EB (Electron Beam) som tillsammans med affÀrsomrÄde NIL (nanoimprintlitografi) Àr de tvÄ teknikomrÄden som Obducat fokuserar pÄ.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2