Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Andres_rodriguez-dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 april 2012

Elektronikkonsult blickar framåt

Under hösten genomförde man ett strategiarbete dÀr man intervjude kunder och leverantörer. Det hÀr har resulterat i att man nu bygger om lokaler och utökar kapacitet inom EMC-mÀtning.
I höstas genomförde man pÄ Elektronikkonsult ett omfattande strategiarbete. Inom ramen för detta intervjuade man bland annat kunder och leverantörer för att se vilken vÀg de ville att elektronikkonsult skulle ta. Nu har genomförandet av flera projekt startat.

"Vi upplever ett stadigt ökande intresse för vÄra tjÀnster. Bara sedan nyÄr har vi fÄtt fem nya kunder. Extra roligt Àr det förstÄs med alla befintliga kunder som Äterkommer. DÀrför arbetar vi nu mycket aktivt med att expandera verksamheten. I dagarna börjar en ny kraftkonstruktör med flerÄrig erfarenhet av batteriladdare hos oss och rekrytering av en projektledare pÄgÄr för fullt. Framöver planerar vi att rekrytera ytterligare en kraftkonstruktör", sÀger vd Vidar Wernöe.

Kundernas önskemÄl har ocksÄ varit att man ska bibehÄlla fokus inom strömförsörjning, kraftelektronik och motorstyrning.

Nya system

"I vĂ„ra kundintervjuer framkom önskemĂ„l om vi kunde göra layouter i andra system Ă€n CADint. ÖnskemĂ„len om system har varit mĂ„nga och slutgiltigt beslutade vi oss för Altium Designer", sĂ€ger Vidar Wernöe.

För att man ska klara av den expansionen bygger man nu om delar av de befintliga lokalerna. Utöver det bygger man ocksÄ upp en ny och förbÀttrad EMC-mÀtplats.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2