Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 20 april 2012

Mingelbilder och sammanfattning av S.E.E

DÄ Àr det över. I dagarna tre har KistamÀssan utanför Stockholm varit fylld av liv och rörelse. Nu Àr montrarna nedpackade, maskinerna bortfraktade och det Àr dags att summera upplevelserna och titta igenom bildgalleriet.
Det Àr givetvis svÄrt att sammanfatta intrycken frÄn sÄ mÄnga mÀnniskor. FrÄn utstÀllarnas sida kan man dock generellt sÀga att upplevelsen var positiv. UngefÀr hÀlften av de jag pratade med tycker att dag 1 var bÀst, den andra hÀlften röstar pÄ dag 2.

Besökssiffran – totalt 4 635 – Ă€r nĂ„got sĂ€mre Ă€n förra mĂ€ssans. Flera utstĂ€llare pĂ„talade dock att de som fanns pĂ„ mĂ€ssan hade mer beslutskraft Ă€n tidigare och att de dĂ€rför hade ett bra underlag för att knyta nya kunder och kontakter.

Även besökarna verkade pĂ„ det hela taget tycka att mĂ€ssan var lyckad. Dels fick Kista beröm för att vara en bra lokal och dels gillades initiativet med lĂ„ga skiljevĂ€ggar för att det skapade en luftig kĂ€nsla pĂ„ golvet. MĂ„nga företag hade ocksĂ„ – som brukligt Ă€r – anstrĂ€ngt sig lite extra för att göra just deras nĂ€rvaro minnesvĂ€rd.

Sista dagen var tempot nÄgot lugnare och mer tid för samtal med kollegor fanns dÀrför.

HÀr nedan finns alla mingelbilder frÄn de tre dagarna samlade i vÀntan pÄ nÀsta S.E.E som gÄr av stapeln i Kista 2014:

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1