Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Andrey-semenov-dreamstime.com Elektronikproduktion | 23 april 2012

Stjernberg Automation växer så det knakar

I maj förra året flyttade det Kungsbacka-baserade företaget Stjernberg Automation till större lokaler - som redan blivit för små. Nu flyttar man därför vidare - och nyanställer.
Med ett växande intresse för företaget och ett stadigt ökande i antal förfrågningar ser företaget ljust på framtiden. För att möta efterfrågan på Stjernberg Automations tjänster krävs, inte bara större lokaler, utan även mer personal.

Valet för Stjernberg Automation att hyra in sig på Magasinsgatan 35 i Kungsbacka baserades bland annat på möjligheterna att expandera lokalerna åt alla håll efter behov.

- Nu tar vi första steget genom att flytta kontoren till övervåningen och göra den befintliga lokalytan helt produktionsanpassad. Detta gör att vi har plats för fler i personalen och mer yta för produktion och lager, berättar Stjernberg Automations vd Magnus Stjernberg.

Utöver expandering av lokalen söker Stjernberg Automation även personal. Det största behovet i dagsläget är automationsingenjörer och konstruktörer.

- Det är på grund av att efterfrågan på våra maskiner ökat och vi vill behålla kompetensen inom företaget istället för att hyra in all personal utifrån, säger Magnus Stjernberg.

Från och med den 23 april kommer Stjernberg Automation att husera på två våningar på Magasinsgatan 35 i Kungsbacka.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2