Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© swinnerrr / dreamstime.com Elektronikproduktion | 26 april 2012

BAE Systems Hägglunds fyllt av oro

Igår kom beskedet att 180 personer varslas på BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik.
Beskedet kom som ett slag i ansiktet för de anställda på BAE Systems. Klockan 10.30 under onsdagen informerades de anställda om att företaget tvingas varsla. Lönsamheten per anställd är för dålig, skriver nyhetssidan Allehanda.se.

Detta kom bara några dagar efter att den den norska armén offentliggjort att de ämnar köpa stridsfordon av BAE Systems. Ordern gav hopp till de anställda, men nu är det oron som gäller, igen. För varsel är något som blivit en vana för de anställda den senaste tiden.

– Vi har haft tre fyra varsel de senaste åren och nu känns det mer uppgivet än tidigare. Problemet är att man som anställd får gå och vänta på ett besked. Det är jobbigt under den tid då man inte vet vem eller vilka som kommer drabbas, och det är just osäkerheten som är svår, säger en anställd som vill vara anonym, till Allehanda.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1