Annons
Annons
© Tamas-ambrits-dreamstime.com Komponenter | 02 maj 2012

Ornatus skriver avtal med Nuvotem

"Vi är mycket glada över att kunna presentera samarbetet mellan Ornatus och Nuvotem för den Svenska marknaden". skriver Ornatus.
Nuvotem, grundat 1975 är en del av Talema Group och har sin kompetens inom magnetiska komponenter såsom 50/60Hz transformatorer och induktorer med mera för elektronikindustrin.

"De har en stor flexibilitet och lång erfarenhet, vilket gör att de snabbt kan ta fram och tillverka kundspecifika lösningar.
Detta tillsammans med vår egen fokus på komponentkompetens och design-in strategi gör att vi blir en utmärkt part i utvecklingsprojekt där lindade produkter ingår", skriver Ornatus i ett pressmeddelande.

"Detta samarbete ger Ornatus ett brett program av ”standardmässiga lagerprodukter” vilket ger kunderna ytterligare en fördel att kunna få en leverans med kapsling, kontakter, filter, magnetiska komponenter, etiketter och kablage – allt de
behöver från en källa."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2