Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 maj 2012

TME Elektronik får 'finbesök'

TME Elektronik får besök av riksdagspolitiker och tjänstemän från Miljö-, Jordbruks och Näringsutskottet idag fredag kl 13.00. En delegation om ca 15 personer, ledd av Länsstyrelsen i Kalmar län.
Besöket är en del av uppföljningen av Landsbygdsprogrammet och man följer upp investeringar som beviljats i tre olika län. Kalmar län är ett av dessa. Man vill från utskottens sida följa upp vissa strategiska frågor kring vad Landsbygdsprogrammet betytt för utvecklingen på landsbygden och om det ökat eller gjort att arbetstillfällen kunnat bibehållas.

TME Elektronik har beviljats och fått stöd i nuvarande Landsbygdsprogram för olika maskin och utrustningsinvesteringar. För TME innebär investeringen en ytmonteringslina som innefattar bl.a en ”pick and place” med tillhörande kringutrustning. Möjligheten att få detta stöd var avgörande för att TME Elektronik kunnat göra investeringen detta år och innebär att TME inte längre är lika beroende av externa leverantörer som tidigare. Med detta kan leveranstiden ut till slutkund förkortas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2