Annons
Annons
Komponenter | 14 maj 2012

FPC utvecklar samarbetet med Miaxis

Fingerprint Cards (FPC) utvecklar samarbetet med kinesiska Miaxis med särskild inriktning på banksektorn.
Under flera års tid har Fingerprint Cards (FPC) varit huvudleverantör av kiselbaserade areasensorer till kinesiska Miaxis. I och med att FPC lanserar en ny och vidareutvecklad version av FPC1011F behåller man denna position.

Kommentar från Jerry Li, VD och ordförande för Miaxis:

– Under flera år har FPC varit Miaxis huvudleverantör av kiselbaserade areasensorer till de kinesiska bankernas säkerhetsapplikationer, som olika applikationer för verifiering och vid lånehantering, bemannade pengatransporter samt internetbankärenden. FPCs ledande position som huvudleverantör till Miaxis är ett resultat av att FPC är marknadsledande inom kiselbaserade areasensorer.

Kommentar från Johan Carlström, VD för FPC:

– Miaxis är en av våra storkunder i Kina som är den viktigaste marknaden för vår areasensor. Vi är glada över att kunna bekräfta vår ställning som huvudleverantör av kiselbaserade areasensorer för olika bankapplikationer till Miaxis. Vi ser också fram emot att samarbeta med Miaxis i det kommande stora statliga ID-kortsprojektet i Kina.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2