Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 maj 2012

Nyx Security och Embsec i samarbete

De båda svenska säkerhetsföretagen Nyx Security och Embsec har inlett ett samarbete för att erbjuda marknaden bevakning av utomhusmiljöer där konventionell teknik inte är optimal.
Med Embsecs lösningar och Nyx Securitys kameracentral har man uppnått en lösning för till exempel områden med eller vid vatten och områden med stora eller svårövervakade ytor.

Nyx Securityerbjuder lösningar inom intelligent kamerabevakning med videoanalys av händelseförlopp i realtid. Embsec levererar laserteknik som medger detektering av människor och objekt med mycket hög tillförlitlighet, oavsett ljusförhållanden. Sändare och mottagare sitter i samma enhet och inga reflektorer krävs.

– För områden där det lätt blir falsklarm med konventionell teknik, eller områden där kameratillstånd inte beviljas, är det nu med Embsecs lösning möjligt att detektera intrång och enkelt koppla ihop detta med kameraövervakningen, säger Erik Lindstein, vd på Embsec.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1