Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Noca Elektronikproduktion | 21 maj 2012

Noca levererar kretskort till EMGS

EMGS anvÀnder sig av elektromagnestiska signaler för att kartlÀgga oljefÀlt. Bakom kretskortsproduktionen stÄr norska kontraktstillverkaren Noca.
De tvÄ företagen sitter, rent geografiskt, i samma byggnad. Det var emellertid inte dÀrför valet föll pÄ den norska kontraktstillverkaren:

- Efter ett produktivt möte med ledningen för Noca fick vi intrycket att Noca Àr ett företag som stÀndigt vill förbÀttra kvaliteten pÄ sina leveranser. Vi valde Noca, inte bara i frÄga om nuvarande kvalitet, men Àven nÀr det gÀller morgondagens utmaningar och krav, det skriver företagen.

En annan viktig faktor var att Noca har förvÀrvat ny utrustning och dÀrmed kunnat halvera priset pÄ produktionen av vissa komponenter.

Partnerskapet har redan burit frukt för bÄda parter. EMGS-kunden Statoil var under 2011 det bolaget i vÀrlden som gjorde flest större oljefyndigheter.

Noca stÄr alltsÄ för delar av kretskortsproduktionen och man tillhandahÄller fyra lösningar för EMGS. Alla dessa fyra Äterfinns i mottagarenheten. Det gÀller bland annat förstÀrkare av signalerna frÄn sensorerna och en accelerometer-lösning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1