Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk-ercken-dreamstime.com Elektronikproduktion | 24 maj 2012

Tomas Eriksson från ABB till Miltronic

Tomas Eriksson, som har en bakgrund som elingenjör, blir ny Key Account Manager på Miltronic. Tjänsten tillträddes i maj och Tomas Eriksson kommer att jobba som säljare och ansvara för företagets befintliga kundrelationer på västkusten.
Tomas Eriksson, 54 år, värvas som Key Account Manager och tjänsten som utgår från Stenungsund omfattar i stort sett hela Västsverige.

Tomas Eriksson har en god inblick i automationsbranschen och ett brett kontaktnät inom både industri och entreprenad. Han kommer senast från ABB där han jobbade som försäljningsingenjör av lågspänningsprodukter.

– Självklart är det viktigt att skapa nya kundrelationer men också att värna om de befintliga. Jag värdesätter personliga och långsiktiga relationer och ser fram emot att få insikt i kundernas verksamhet för att kunna identifiera deras behov, säger Tomas Eriksson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2