Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 maj 2012

Bengt Emesten till Enics Västerås

Bengt Emesten har tillträtt positionen som D/SCM Manager för Enics i Västerås med ansvar för inköp och logistik.
Enics Sweden AB i Västerås har rekryterat Bengt Emesten som D/SCM Manager. Han har bred internationell branscherfarenhet både som entrepenör och som ansvarig för inköps- och logistikfunktioner. Tidigare har han byggt upp inköpsfunktionerna på ett flertal bolag han varit med att starta, bland annat Note och Hanza.

Enics enheter i Västerås, Lohja (Finland) och Elva (Estland) bildar idag affärsenheten MBU1, ”Multisite Business Unit 1”, där Elva fokuserar på högvolymsproduktion medan Västerås och Lohja är fast prototyping-, kundkompetens- och industrialiseringscenter. Inom MBU1 kommer Bengt att representera Västerås inköpsorganisation.

Sedan 2011 har Enics Västerås fokuserat sin verksamhet mot avancerade ingenjörstjänster inom konstruktion, produktoptimering och eftermarknad. Uppdragen omfattar över 2.000 olika prototyper per år, ett stort antal konstruktions- och produktgranskningsuppdrag, samt utveckling av kundspecifika testsystem. Västeråsenheten är idag en de största fabrikerna i Skandinavien. Tillverkningen är renodlad till produktion av avancerade kort i mixade serier med snabba omställningar och systemmontage av bl.a kabinett, styrskåp och marina styrsystem.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2