Annons
Annons
© jackie-egginton-dreamstime.com Elektronikproduktion | 31 maj 2012

Addtech köper ASI Automatikk AS

Addtech Components, ett affärsområde inom Addtechkoncernen, har idag tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i ASI Automatikk AS.
ASI Automatikk är ett teknikhandelsbolag som tillhandahåller elektromekaniska komponenter för maskinbyggare samt för marin- och offshoresegmentet. Bolaget representerar världsledande leverantörer inom sina produktområden och har en stark position på den norska marknaden inom sina kund- och produktsegment.

ASI Automatikk kompletterar mycket väl Addtechs verksamhet som bedrivs inom affärsenheten Addtech Components Norway. ASI Automatikk har sju anställda och omsätter cirka 40 MNOK.

Tillträde beräknas ske i början av juli 2012 efter att berörda myndigheters medgivande inhämtats. Förvärvet bedöms ha en marginellt positiv påverkan på Addtechs resultat per aktie under innevarande räkenskapsår.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1