Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 juni 2012

Xylem öppnar kontor och serviceverkstad i Luleå

Nu ökar Xylem närvaron i norr. Den 19-20 juni invigs det nya kontoret/serviceverkstaden på Torpslingan 17 i Luleå.
-Efterfrågan från VA, gruvnäringen och industrin har stadigt ökat under en längre tid, säger Peter Svedberg, platschef för Xylem i Luleå. Därför är det nu hög tid för oss att öka vår närvaro och komma närmare våra kunder här i norr. Serviceverkstaden kommer att täcka in Norrbotten och Västerbotten och kom­plettera vår filial i Sundsvall. Dessutom har Xylem sen tidigare en verkstad i Gällivare som servar Malmfälten.

– Det här känns mycket bra. Med den nya serviceverkstaden på plats kommer vi förutom försäljning och service även kunna erbjuda hel­hetslösningar inklusive installation och uthyrning av pumpar. Vi är sex personer här i Luleå och i dagsläget färdigställer vi lokalerna till den utökade verksamheten, med nya kontor och kon­ferensrum samt uppgradering av verksta­den. Den nya serviceverkstaden invigs den 19–20 juni, säger Peter Svedberg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2