Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 juni 2012

Handheld i brittiskt samarbete

Handhelds stryktĂ„liga mobila datorer har certifierats för Mobile Tornados tjĂ€nster – röstsamtal, lokalisering och larm – pĂ„ mobila enheter.
Handhelds stryktĂ„liga mobila datorer Nautiz X3, Nautiz X5, Nautiz X7 och Algiz XRW har blivit certifierade för Mobile Tornados "Push to Talk", som Ă€r ett system för ’instant communications’, snabb och enkel kommunikation mellan anvĂ€ndare av samma lösning.

Mobile Tornados lösningar tillhandahÄller "push to talk"-funktionalitet för röstsamtal med en enda knapptryckning över bÄde stora och lokala nÀtverk, vilket minskar kostnaderna för telefonsamtal. Dessutom kan de kompletterande kommunikationsenheter som fÀltarbetare ofta anvÀnder, till exempel tvÄ-vÀgsradio och larmsystem, elimineras eftersom de ingÄr i denna enda mobila enhet och lösning som fÀltarbetare behöver.

- Mobile Tornado ses som en förnyare av kommunikation för fĂ€ltarbetare och jag Ă€r glad över att vĂ„ra produkter nu har certifierats för deras lösning för intern kommunikation. FĂ€ltarbetare kan bli mer effektiva och spara kostnader med ’Push to Talk’ pĂ„ en stryktĂ„lig Handhelddator, med möjligheten att tala direkt till ett huvudkontor, sina medarbetare eller trafikledare bara genom att trycka pĂ„ en knapp, sĂ€ger Dave Cawsey, vd pĂ„ Handheld UK.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2