Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 juni 2012

Genombrott för Parans Solar Lighting

Parans Solar Lighting AB, har fÄtt en stororder frÄn USA. Det Àr Wasco Products, Inc som lagt en order pÄ 50 solljussystem till ett ordervÀrde av 1,7 miljoner kronor.
För Göteborgsbaserade Parans Solar Lighting Àr detta den enskilt största ordern nÄgonsin.

– Ordern och det lĂ„ngsiktiga samarbete med Wasco, som vi nu har inlett, Ă€r ett klart genombrott för oss pĂ„ den internationella marknaden och en mycket stark bekrĂ€ftelse för vĂ„rt arbete, sĂ€ger Nils Nilsson, vd för Parans.

Parans har under tio Är utvecklat, marknadsfört och sÄlt paranssystem över hela vÀrlden. Systemen bestÄr av en eller flera mottagare, som följer solen och Àr placerade pÄ taket, fiberkablar som leder in solens strÄlar och en eller flera armaturer.

– Wasco, som vi nyligen skrev ett agentavtal med, planerar dessutom att sĂ€lja ytterligare 100 system inom 12 mĂ„nader och det kĂ€nns mycket bra att vi nu kan skeppa ivĂ€g den första containern med produkter, sĂ€ger Nils Nilsson.

Genom paranssystemet nÄr solen in överallt och ger behagligt solljus pÄ kontor, i konferensrum, pÄ sjukhus, i industribyggnader och Àven i privatbostÀder.

– Naturligt solljus gör hjĂ€rnan alert och fĂ„r kroppen i balans. Ljuset Ă€r en viktig del i hur vi mĂ„r, inte minst pĂ„ jobbet och i skolan, sĂ€ger Nils Nilsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1