Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 juni 2012

Genombrott för Parans Solar Lighting

Parans Solar Lighting AB, har fått en stororder från USA. Det är Wasco Products, Inc som lagt en order på 50 solljussystem till ett ordervärde av 1,7 miljoner kronor.
För Göteborgsbaserade Parans Solar Lighting är detta den enskilt största ordern någonsin.

– Ordern och det långsiktiga samarbete med Wasco, som vi nu har inlett, är ett klart genombrott för oss på den internationella marknaden och en mycket stark bekräftelse för vårt arbete, säger Nils Nilsson, vd för Parans.

Parans har under tio år utvecklat, marknadsfört och sålt paranssystem över hela världen. Systemen består av en eller flera mottagare, som följer solen och är placerade på taket, fiberkablar som leder in solens strålar och en eller flera armaturer.

– Wasco, som vi nyligen skrev ett agentavtal med, planerar dessutom att sälja ytterligare 100 system inom 12 månader och det känns mycket bra att vi nu kan skeppa iväg den första containern med produkter, säger Nils Nilsson.

Genom paranssystemet når solen in överallt och ger behagligt solljus på kontor, i konferensrum, på sjukhus, i industribyggnader och även i privatbostäder.

– Naturligt solljus gör hjärnan alert och får kroppen i balans. Ljuset är en viktig del i hur vi mår, inte minst på jobbet och i skolan, säger Nils Nilsson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2