Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 29 juni 2012

Prevas tecknar LOI om företagsförvärv

Prevas har tecknat ett Letter-of-Intent (LoI) om förvärv av företaget Rhemispheres AB.
Företaget bedriver rådgivande IT-konsultverksamhet mot företag och organisationer verksamma inom energisektorn vilket stärker Prevas nyetablerade affärsområde Management Consulting.

Rhemispheres är ett företag som verkar i en specifik fråga. Hur energi påverkar företag, städer, organisationer och hela infrastrukturer. Exempel på kunder är EON, Fortum och TetraPak. Företaget har sin bas i Stockholm, Göteborg och Malmö samt består av 20 medarbetare.

- Inom Management Consulting har vi ett tjänsteutbud som är väldigt mångsidigt och kan bland annat innefatta workshops, strategiarbeten och förstudier till många olika branscher. Målet är dock alltid det samma – att skapa innovativ tillväxt för våra kunder. Rhemispheres är ett företag som mycket väl passar in i Prevas struktur och stärker vår närvaro hos energiföretag, säger Mats Lundberg CEO på Prevas.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2