Elektronikproduktion | 31 juli 2012

Incap: Första halvårets intäkter i linje med förra året

Kontraktstillverkaren Incap rapporterar intäkter för perioden januari-juni på 33,9 miljoner euro, 1% upp från samma period förra året (33,7 miljoner euro).
Företaget har tagit steg för att implementera de strategiska förändringar som man tidigare aviserat, skriver man i samband med rapporten. Detta innefattar bland annat flytt av produktion från Helsingfors-fabriken till övriga faciliteter.

Inom vissa segment, exempelvis energieffektivitet, har man sett en stark trend. Det har gjort att kapacitetsutnyttjandet i Vaasa-fabriken legat på goda nivåer. Även i Indien har verksamheten vuxit.

För det andra kvartalet landade intäkterna på 18,4 miljoner euro, en ökning med 18% jämfört med Q1 och 4% mot samma period förra året. Resultatet för kvartalet stannade på 0,4 miljoner euro samtidigt som man för halvåret ligger back 0,3 miljoner euro.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-1