Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 08 augusti 2012

Saab vill köpa HITT

Saab AB:s erbjudandet Àr ett publikt kontanterbjudande om 6,60 euro per aktie för samtliga utgivna och utestÄende aktier i HITT.
Saab och HITT förvÀntar sig att antalet anstÀllda inom det sammanslagna bolaget inte kommer att pÄverkas vÀsentligt bortsett frÄn de begrÀnsade omrÄden dÀr Saab och HITT har överlappande verksamhet. Saab och HITT har kommit överens om att existerande skyldigheter som Àr del av anstÀllningskontrakt och andra arrangemang inom HITT, inklusive pensions- och kollektivavtal, ska respekteras.

SamrÄd med anstÀllda

Det relevanta samrĂ„dsförfarandet med ”works council” vid HITT har slutförts. Den 27 juli 2012 gav HITT:s ”works council” ett positivt utlĂ„tande avseende Erbjudandet och de transaktioner som övervĂ€gs och rĂ„dde positivt om utnĂ€mningen av tvĂ„ nya medlemmar i HITT:s styrelse. Det socio-ekonomiska rĂ„det (Sociaal-Economische Raad) och fackföreningarna FNV Bondgenoten och De Unie har blivit informerade om Erbjudandet i enlighet med det Ekonomiska och sociala rĂ„det i NederlĂ€ndernas (SER:s) fusionskod (SER-besluit Fusiegedragsregels 2000).
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2