Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 augusti 2012

CCTC öppnar kontor i Helsingborg

Den kinesiska mönsterkortstillverkaren CCTC med huvudkontoret i Shantou, Kina, etablerar sig nu i Helsingborg. Samtidigt tar man sikte pÄ Skandinavien.
I Europa Ă€r företaget sedan mĂ„nga Ă„r etablerat i NĂŒrnberg, Tyskland. Man arbetar bland annat mot kunder inom bil- och flygindustrin, rymdfart och elektroindustrin. I juli mĂ„nad etablerade man sig i Sverige.

- CCTC har expanderat kraftigt de senaste Ären och har Àven valt att etablera sig nu hÀr i Skandinavien som ett nÀsta steg i projektet, det sÀger företagets Dennis Halama. Vi valde Sverige för att positioneringen passade bra och att sitta i mitten av Skandinavien Àr ju en fördel för oss.

- Vi valde att etablera oss hÀr för att komma nÀrmare vÄra kunder och ge en bÀttre kontakt och snabbare service till dem. SjÀlvklart önskar vi Àven att vÀxa pÄ marknaden hÀr i Skandinavien. Vi har redan stora skandinaviska företag som Àr trogna kunder hos oss, som vi kommer fÄ ett nÀrmare samarbete med. Men vi önskar Àven att ge dem mellanstora och mindre företagen en chans att handla direkt hos oss/producenten.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1