Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Grzegorz-kula-dreamstime.com Komponenter | 13 augusti 2012

Topp10: Distributörer av elektronikkomponenter i Sverige

(Uppdaterat med anledning av kommentarer om Farnell) De 10 största distributörerna i Sverige hade en sammanlagd försäljning på nästan 4.3 miljarder kronor 2011, det skriver Europartners Consultants.
Uppdaterad; 2012-08-15 09:20
För det 21:a året i rad presenteras rapporten om elektronikdistribution i Europa. Undersökning av ledande elektronikdistributörer, deras marknadsandelar samt marknaden för elektronikkomponenter har gjorts av Europartners Consultants.

Nedan visas ett diagram över försäljningen i Sverige. Siffrorna till vänster representerar försäljning i miljoner kronor.

Evertiq har varit i kontakt med Europartners Consultants som bekräftar att Farnell inte ligger på topp10-listan i Sverige. Givetvis är situationen annorlunda på andra håll i Europa. Siffrorna bygger på de uppgifter som företagen själva har tillhandahållit.


© Europartners Consultants

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1