Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 augusti 2012

Nintendos Wii U drabbat av produktionsproblem

Wii U har kallats något av en ödesmaskin för den klassiska spelkonsols-tillverkaren Nintendo. Med sviktande försäljning på bärbara konsoler och med succémaskinen Wii:s inbromsning är rapporterna om produktionsproblem extra oroande.
Det är själva kontrollen som vållar tillverkarna problem då den tydligen är svårmonterad. Spelkontrollen för Wii U ser i det närmaste ut som en hybrid mellan en mediaplatta och en kontroll, där den stora tryckkänsliga skärmen i mitten har en central roll. Nyligen presenterades att NFC-stöd också implementeras i det ambitiösa bygget.

För Nintendo skulle problem just nu kunna visa sig vara högst oturligt. Något officiellt releasedatum är inte satt, men det har spekulerats i ett sent november-släpp världen över, lagom till julförsäljningen. Nu kan det bli förseningar, speciellt i Europa.

Redan tidigare har rykten om Wii U cirkulerat, bland annat att den tidiga Wii U-versionen skulle ha innehållit undermåliga komponenter i sina första versioner.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1