Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dignitana Elektronikproduktion | 20 augusti 2012

PartnerTech tecknar samarbetsavtal med Dignitana AB

Kontraktstillverkaren PartnerTech AB och Dignitana AB, ett företag med fokus pÄ medicintekniska produkter inom omrÄdet för medicinsk kylning, har idag tecknat ett samarbetsavtal avseende utveckling, tillverkning och leverans av produkter till Diginitana AB.
Initialt kommer avtalet att fokusera pĂ„ DigniCapTMsystemet, ett patenterat kylsystem för skalpen som förhindrar hĂ„ravfall till följd av kemoterapi. Avtalet omfattar hela PartnerTechs kompetens inom elektronik, mekanik, systemintegration och inkapslingar. Produktionen kommer initialt att omfatta inkapslingar frĂ„n PartnerTechs enhet i Åtvidaberg. IntĂ€kter och de första leveranserna av detta avtal vĂ€ntas i det tredje kvartalet 2012.

Under det senaste Äret har Dignitana tecknat avtal med tvÄ stora internationella samarbetspartners i hÀlsovÄrdsbranschen, Konica Minolta MG och Sysmex Europe GmbH, ett dotterbolag till Sysmex Corporation, och kommer vÀsentligt att öka produktionsnivÄn för att möta efterfrÄgan frÄn marknaden och sina samarbetspartners.

"Vi har haft ett nĂ€ra samarbete med Dignitana och en av dess samarbetspartners vad gĂ€ller genomförandet av förbĂ€ttringar och förberedelser inför produktionsstart av DigniCapTMsystemet. Dignitana Ă€r ett innovativt företag bĂ„de vad gĂ€ller teknologi och affĂ€rsutveckling och vi Ă€r vĂ€ldigt nöjda över att de har valt PartnerTech som en viktig samarbetspartner för en lĂ„ngsiktig utveckling och produktion av sina produkter,” sĂ€ger Leif Thorwaldsson, vd och koncernchef för PartnerTech.

“NĂ€sta fas för Dignitana börjar nu dĂ„ vi etablerat en stabil industriell plattform. Sedan mer Ă€n ett Ă„r tillbaka har vi jobbat med PartnerTechs team i olika projekt och i nĂ€ra samarbete med och influerade av tvĂ„ av vĂ„ra viktigaste japanska partners har vi nu etablerat ett lĂ„ngsiktigt partnerskap med PartnerTech bĂ„de för produktion och utveckling”, sĂ€ger Martin Waleij, vd för Dignitana.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2