Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 augusti 2012

Combitech utvecklar TylöHelos bastuprodukter

Teknikkonsultföretaget Combitech har slutit ett samarbetsavtal med TylöHelo om att ta ett helhetsansvar för utvecklingen av företagets kontrollpaneler för bastu- och Ängbad. Uppdraget kommer att genomföras av Combitech i Jönköping i nÀra samarbete med kunden.
ï»żVĂ€rldens största bastu- och Ă„ngbadsföretag TylöHelo ser just nu en stark tillvĂ€xt. Att köpa bastu Ă€r hett, bĂ„de i Sverige och pĂ„ exportmarknaderna. För att vidareutveckla sina produkter har TylöHelo inlett ett samarbete med Combitech. Combitech kommer att ta ett helhetsansvar för att utveckla en ny gemensam plattform för TylöHelos kontrollpaneler för bastu- och Ă„ngbad. Ett antal konsulter kommer att vara involverade i utvecklingen som sker pĂ„ plats i Jönköping i nĂ€ra samverkan med kundens utvecklingsavdelning i Halmstad.

- Tanken Àr att utveckla en gemensam produktplattform för vÄra kontrollpaneler som vi kan anvÀnda för samtliga vÄra produktmodeller. Det hÀr Àr en viktig investering för oss som lÄngsiktigt ska leda till lÀgre utvecklingskostnader och bÀttre produkter. Combitech Àr en professionell partner med hög kompetens och stor leveranskapacitet som vi har stort förtroende för, sÀger Johnny WÀrnelöv, vd pÄ TylöHelo.

- Vi Àr vÀldigt glada över att fÄtt det hÀr förtroendet frÄn TylöHelo och ser fram emot ett lÄngt samarbete. Uppdraget Àr ett kvitto pÄ den höga kompetens vi har hÀr i Jönköping inom produktutveckling, sÀger Anders Flygare, affÀrsutvecklare pÄ Combitech i Jönköping.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2