Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 augusti 2012

Mats Johansson ny vd för Orbit One

Mats Johansson har utnÀmnts till ny vd för kontraktstillverkaren Orbit One i samband med att nuvarande vd Christer Malm gÄr i pension.
Mats har som delÀgare och ekonomichef arbetat tillsammans med Christer Malm i mÄnga Är och tillsammans byggt upp dagens Orbit One. Ny vice vd blir Ulf Karlsson som Àr platschef i Ronneby och global produktionschef sedan 2007.

– Orbit One kommer att fortsĂ€tta den utstakade vĂ€gen och vi kommer att hĂ„lla fast vid vĂ„r strategi. Min viktigaste uppgift blir att förena styrkorna hos de olika enheterna och ta vara pĂ„ den otroliga kompetens vi har inom företaget. Jag ser ocksĂ„ ett ökat fokus pĂ„ den ryska marknaden dĂ€r allt fler internationella företag söker leverantörer. Vi ska dessutom genomföra ett stort investeringsprogram som ytterligare kommer att stĂ€rka vĂ„r konkurrenskraft, berĂ€ttar Mats Johansson.

Christer Malm kommer att fortsÀtta fram till Ärsskiftet som Senior Advisor, för att pÄ halvtid arbeta med affÀrsutveckling och vissa kundkontakter. Christer Malm blir Àven kvar som delÀgare i Orbit One och kommer dessutom att fortsÀtta arbete i företagets styrelse.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1