Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 december 2000

Sven-Christer Nilsson ny ordförande i SIQ

Sven-Christer Nilsson har utsetts till ordförande i styrelsen för SIQ Institutet för Kvalitetsutveckling. Han eftertrÀder Anders Narvinger, som varit ordförande i SIQ sedan 1998.
"KvalitetsfrÄgorna blir allt viktigare för utvecklingen i sÄvÀl nÀringsliv som offentlig förvaltning. Jag kan konstatera att mÄnga av de problem som idag drabbar unga företag, tex inom IT-sektorn, hade kunnat undvikas om medvetenheten och kunskapen om kvalitetsutveckling och affÀrsprocesser hade varit större. Jag ser ocksÄ skolans och sjukvÄrdens möjligheter att i framtiden tillfredstÀlla medborgarnas behov och förvÀntningar i hög grad Àr beroende av förmÄgan att driva ett systematiskt kvalitetsarbete" - SÀger Sven-Christer i ett pressmeddelande.

"Som ordförande vill jag slÄ vakt om och stÀrka SIQs stÀllning som ett nationellt institut med hög integritet och med bred förankring i hela det svenska samhÀllet. Samtidigt vill jag ocksÄ verka för att SIQ fÄr ökade resurser för forskning och opinionsutveckling. Att bli styrelseordförande i SIQ kÀnns mycket stimulerande" - avslutar han.

En av Sven-Christers första uppgifter som styrelseordförande blir att leda ceremonin dÄ HM Konungen delar ut utmÀrkelsen Svensk Kvalitet pÄ Börsen i Göteborg.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1