Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© stanisa martinovic dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 oktober 2012

RS Components tecknar avtal med FCI Electronics

RS Components (RS), ett varumÀrke Àgt av Electrocomponents plc, har undertecknat ett globalt distributionsavtal med FCI Electronics Division.
Enligt avtalsvillkoren skall RS representera FCI som auktoriserad kanalpartner och ge kunder över hela vÀrlden Ätkomst till det utbudet av komponenter frÄn FCI Electronics Divisions produktlinje. Det formella utnÀmnandet av RS till FCI Electronics godkÀnda vÀrldsomspÀnnande distributionspartner följer en period av strategiskt samarbete mellan de tvÄ bolagen.

Michael Clartner, Distribution Key Account Manager EMEA pĂ„ FCI, kommenterar: “Detta avtal formaliserar vĂ„rt framgĂ„ngsrika partnerskap med RS och lĂ€gger grunden för en ytterligare ökning av vĂ„r produktförsĂ€ljning över hela vĂ€rlden. Med sina utmĂ€rkta meriter inom servicekvalitet och de pĂ„gĂ„ende initiativen för att förbĂ€ttra kundernas sök- och köpupplevelse Ă€r RS den idealiska distributionspartnern som kan hjĂ€lpa oss att uppnĂ„ en tillvĂ€xt som ligger pĂ„ de högsta nivĂ„erna i branschen.”

”Detta avtal underbygger vĂ„r relation med FCI och skapar en solid bas sĂ„ att vi kan ge vĂ„rt FCI-utbud en rejĂ€l skjuts uppĂ„t”, sĂ€ger Chris Page, Global Offer Director pĂ„ RS. ”Kundernas valmöjligheter utgör ett centralt element i vĂ„r affĂ€rsstrategi, och genom att arbeta i partnerskap med toppleverantörer som FCI kan vi erbjuda det bĂ€sta möjliga utbudet av produkter som finns pĂ„ marknaden, frĂ„n en och samma kĂ€lla.”
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2