Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© carabiner dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 oktober 2012

Cybercom tar över från ST-Ericsson

Cybercom och ST-Ericsson meddelar idag att avtal tecknats gällande uppdrag och övertagande av ST-Ericssons medarbetare vid forsknings- och utvecklingscentret i Linköping till Cybercom.
Cybercom, som är en viktig leverantör till ST-Ericsson, ska enligt avtalet utveckla programvara för testverktyg åt ST-Ericsson till och med juni 2013.

Överenskommelsen är i linje med ST-Ericssons strategiska förändringsplan och Cybercoms connectivity verksamhet. Cybercom övertar i och med överenskommelsen 27 medarbetare från ST-Ericsson.

- Genom avtalet med Cybercom fortsätter vi att implementera vår strategi, som vi meddelade i april, gällande resurser och kontor, säger Carlo Ferro, Operativ chef på ST-Ericsson. Samtidigt innebär det att våra mycket kompetenta kollegor i Linköping kan fortsätta sitt arbete och bidra till att utveckla ett starkt teknikkluster i regionen. Vi önskar dem lycka till i arbetet med att bidra till Cybercoms framgångar.

- Detta är dubbelt positivt för Cybercom. Vi säkrar en ny intressant affär för de kommande tre kvartalen, och vi kan välkomna nya värdefulla medarbetare som stärker vår verksamhet i Linköping, ett av våra mest lönsamma och snabbväxande kontor, säger Niklas Flyborg, Cybercoms vd och koncernchef. Med denna förstärkning kan vi bättre möta efterfrågan från våra andra nyckelkunder i regionen framåt och vi kan redan nu börja planera för nya projekt.

Under de senaste två åren har Cybercoms verksamhet i Linköping ökat sin omsättning med 50%. Idag har kontoret ca 75 konsulter verksamma inom kommunikationsteknologi, exempelvis tjänster som connected engineering och säkerhet hos kunder inom framförallt industrin.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1