Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© carabiner dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 oktober 2012

Cybercom tar över från ST-Ericsson

Cybercom och ST-Ericsson meddelar idag att avtal tecknats gällande uppdrag och övertagande av ST-Ericssons medarbetare vid forsknings- och utvecklingscentret i Linköping till Cybercom.
Cybercom, som är en viktig leverantör till ST-Ericsson, ska enligt avtalet utveckla programvara för testverktyg åt ST-Ericsson till och med juni 2013.

Överenskommelsen är i linje med ST-Ericssons strategiska förändringsplan och Cybercoms connectivity verksamhet. Cybercom övertar i och med överenskommelsen 27 medarbetare från ST-Ericsson.

- Genom avtalet med Cybercom fortsätter vi att implementera vår strategi, som vi meddelade i april, gällande resurser och kontor, säger Carlo Ferro, Operativ chef på ST-Ericsson. Samtidigt innebär det att våra mycket kompetenta kollegor i Linköping kan fortsätta sitt arbete och bidra till att utveckla ett starkt teknikkluster i regionen. Vi önskar dem lycka till i arbetet med att bidra till Cybercoms framgångar.

- Detta är dubbelt positivt för Cybercom. Vi säkrar en ny intressant affär för de kommande tre kvartalen, och vi kan välkomna nya värdefulla medarbetare som stärker vår verksamhet i Linköping, ett av våra mest lönsamma och snabbväxande kontor, säger Niklas Flyborg, Cybercoms vd och koncernchef. Med denna förstärkning kan vi bättre möta efterfrågan från våra andra nyckelkunder i regionen framåt och vi kan redan nu börja planera för nya projekt.

Under de senaste två åren har Cybercoms verksamhet i Linköping ökat sin omsättning med 50%. Idag har kontoret ca 75 konsulter verksamma inom kommunikationsteknologi, exempelvis tjänster som connected engineering och säkerhet hos kunder inom framförallt industrin.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-2