Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk-ercken-dreamstime.com Elektronikproduktion | 16 oktober 2012

Vd Peter Uddfors får lämna Mydata

Styrelsen i Micronic Mydata har kommit till slutsatsen att ett nytt ledarskap krävs när bolaget går in i en ny fas med ökat fokus på befintlig kärnverksamhet inom affärsområdena ytmontering och mönsterritare. Peter Uddfors kvarstår som VD till dess rekryteringen av hans efterträdare är klar.
”Peter har under de senaste tre åren på ett utmärkt sätt lett sammanslagningen mellan bolagen Micronic Laser Systems och Mydata automation, som skedde 2009. Styrelsen vill tacka Peter för ett väl genomfört arbete. Styrelsen gör nu bedömningen att bolaget behöver ett nytt ledarskap för att ta bolaget till nästa nivå”, säger styrelsens ordförande Patrik Tigerschiöld.

I enlighet med Peter Uddfors anställningsavtal är uppsägningstiden från bolagets sida nio månader. Därutöver har han rätt till ett avgångsvederlag motsvarande tolv månadslöner

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2