Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© wizzyfx dreamstime.com Elektronikproduktion | 25 oktober 2012

Addtech förvärvar Quality Documentation Scandinavia

Addtech Components har förvärvat Quality Documentation Scandinavia (QDOC). QDOC är ett teknikhandelsbolag som tillhandahåller fiber- och kopparinstrument med tillbehör för tele- och datanätverk, nätdokumentation, konsulting och utbildning.
Bland företagets kunder finns nätägare, installatörer, entreprenörer och telekombolag. QDOC har fem anställda och omsätter cirka 12 MSEK. Huvudkontoret ligger i Veddesta, Järfälla.

- I samband med förvärvet kommer vår fiberoptikavdelning från Metric Industrial, ett bolag inom Addtechs affärsenhet MI Group, fusioneras i QDOC. Detta kommer stärka vårt helhetserbjudande mot marknaden, säger Patrik Klerck, affärsenhetschef för MI Group.

MI Group ingår i affärsområdet Addtech Components och består av åtta bolag i Sverige, Finland, Danmark och Norge. MI Group marknadsför och säljer komponenter och delsystem inom test- och mät utrustning, fiberoptiska komponenter, industriell kommunikation, sensorteknik, maskinvision, material och komponenter för ESD-, EMC- och RF-skydd. Addtech Components omsätter cirka 1,6 miljarder kronor och har cirka 400 anställda.
Tillträde sker den 1 november 2012.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1