Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© shawn hempel dreamstime.com Mönsterkort | 30 oktober 2012

Mekoprint får ny utvecklingsmanager

Den 39åriga elektronikingenjören från Aalborg universitetet anslöt sig den 3-09-12 till en ny position som utvecklings- och innovationsmanager för Mekoprint.
Christensen har med än 10 års erfarenhet av produktutveckling från den mobilindustrin, där han har haft ledande befattningar inom design och utveckling hos exempelvis Motorola, Siemens och Bosch. Han kommer nu senast från en tjänst som utvecklingschef för Molex i Nørresundby.

Utöver sin karriär i mobilindustrin har Morten Christensen varit verksam som ombud och delegat i europeiska och internationella organisationer inom området teknisk forskning och utveckling, där han har byggt ett brett kontaktnät. Christensen har också medförfattare till flera tekniska publikationer, har ansökt om flera patent och har deltagit i internationella utvecklings- och tillverkningsprocesser med partners utomlands.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1