Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladimir-melnik-dreamstime.com Elektronikproduktion | 31 oktober 2012

Uppstickaren som vill bli Skandiaviens största kontraktstillverkare

Kontraktstillverkaren Electronic House UAB, med sÀte i Litauen, har vind i seglen. Nu vill man fortsÀtta vÀxa och tittar pÄ förvÀrv av mindre konkurrenter i Sverige. MÄlet Àr att vara störst i Skandinavien 2015.
Efter att Electronic House UAB deltog pÄ elektronikmÀssan i danska Odense ökade antalet förfrÄgningar frÄn danska företag. HÀr har man gÄtt frÄn att vara relativt okÀnda till att bygga upp ett namn genom att aktivt vara ute och marknadsföra sig.

Liknande framgÄngar hoppas man ocksÄ pÄ vid svenska Elmia Subcontractor. Redan idag har man ett antal kunder pÄ den svenska marknaden och Àven hÀr man man mÀrkt av att det kommer flera förfrÄgningar.

”Efter mĂ€ssan kommer vi att besluta om Electronic House UAB kommer att representeras i Sverige av en försĂ€ljningschef eller möjligen genom ett förvĂ€rv av mindre konkurrenter”, sĂ€ger man med anledning av detta.

Electronic House UAB har under de senaste Ären vuxit organiskt med 35 procent. Denna tillvÀxt rÀknar man med att bÀra med sig in i 2013 dÄ flera stora avtal har skrivits med kunder. Dessutom har man redan gÄtt in i konkreta förhandlingar med företag i Danmark och Sverige angÄende förvÀrv.

Strategin har som mÄl att företaget ska vara störst i Skandinavien och Baltikum i slutet av 2015.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2