Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© baloncici dreamstime.com Elektronikproduktion | 05 december 2012

Svensk Elektronikproduktion får ISO9001:2008

Kontraktstillverkaren Svensk Elektronikproduktion, med sÀte i Kungsbacka utanför Göteborg, har dokumenterat sitt ledningssystem och certifierat verksamheten enligt ISO9001:2008.
Beslutet att certifiera företaget togs i juni 2012 och pÄbörjades i augusti. Den korta tiden för genomförandet har varit möjlig tack vare att verksamheten bedrivits pÄ ett styrt och kontrollerat sÀtt under mÄnga Är. Arbetet med certifieringen har i huvudsak bestÄtt av att dokumentera befintliga metoder och rutiner. Ett fÄtal nya rutiner har skapats och implementerats. SP, Statens Tekniska Forskningsinstitut, genomförde certifieringsrevisionen i slutet av november.

Svensk Elektronikproduktion har haft en stabil utveckling inom konstruktion och tillverkning av elektronik pÄ uppdrag de senaste Ären vilket resulterat i en plats pÄ listan över Gasellföretag i Halland 2012.
Den stabila utvecklingen och ett ISO-certifierat ledningssystem skapar en stabil grund för att kunna utöka antalet kunder som söker tillverkare av elektronikprodukter i smÄ och medelstora antal.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1