Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alterfalter dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 december 2012

Flexenclosure öppnar nytt i Asien

Flexenclosure har annonserat öppnandet av ett nytt kontor i det malaysiska IT-navet Cyberjaya strax söder om huvudstaden Kuala Lumpur.
Det nya kontoret kommer att jobba mot Asien och StillahavsomrÄdet och Àr Flexenclosures femte nya kontor under 2012.

Med en vÀxande telekommarknad dÀr nÀsta miljard mobiltelefonanvÀndare förvÀntas komma frÀmst frÄn landsbygden, kommer Flexenclosures energisparande lösningar krÀvas för att sÀkerstÀlla kostnadseffektiva tjÀnster till dessa anvÀndare, skriver företaget.

"Även om nĂ€tet har relativt god tĂ€ckning i mĂ„nga lĂ€nder, utgör nĂ€ttillförlitligheten stora utmaningar", sĂ€ger David King, vd för Flexenclosure. "MĂ„nga nĂ€tanslutna basstationer drabbas av regelbundna strömavbrott, och det Ă€r dĂ€r den extremt energieffektiva och tillförlitliga eSite Core kommer in i bilden, med sin förmĂ„ga att effektivt driva telekom platser med det elnĂ€tet som Ă€r tillgĂ€nglig, batterier för energilagring och ett elverk bara för förstĂ€rkning. "

"Asien-StillahavsomrÄdet Àr en mycket viktig region för oss med tanke pÄ storleken, tillvÀxten och marknadens sÀrdrag. Vi Àr stolta över att Flexenclosure nu har förmÄgan att lokalt hjÀlpa mobiloperatörer med energieffektiva kraftlösningar för opÄlitliga och off-grid omrÄden. Efter att ha öppnat fem nya kontor i Är, sÄ Àr detta den sista pusselbiten, att förankra Flexenclosures globala nÀrvaro ", avslutar Mr King.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2