Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© handmadepictures dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 december 2012

Medfields nya vd heter Dag Jungenfelt

NÀrmast kommer Dag Jungenfelt frÄn Ericsson Microwave och blir nu alltsÄ vd för mikrovÄgs-företaget Medfield.
Dag Jungenfelt Àr civilingenjör frÄn Chalmers tekniska högskola och kommer nÀrmast frÄn en roll som forsknings- och utvecklingschef pÄ Ericsson Microwave. Han har under hela sin karriÀr arbetat i grÀnsskiktet mellan teknikutveckling och försÀljning. Dag har en gedigen och bred erfarenhet av ledarskap i större organisationer.

”Vi Ă€r vĂ€ldigt glada att kunna knyta en sĂ„ erfaren ledare som Dag till Medfield. Samtidigt vill vi tacka Patrik Dahlqvist, för hans insatser i den tidiga utvecklingen av bolaget”, sĂ€ger Stefan Jacobsson, styrelsens ordförande. Han fortsĂ€tter:

”Nu kan Dag, med sin unika kompetens och erfarenhet inom projektledning, forskning och försĂ€ljning ta bolagets första kommersiella produkt till strokeavdelningar runtom i vĂ€rlden. Tiden för överlĂ€mnandet Ă€r bra dĂ„ Medfield Diagnostics stĂ„r inför en ny fas i sin utveckling. Under 2013 ska den första kommersiella produkten, övervakningsmössan för TIA-patienter, förberedas för lansering med slutfasen av produktutveckling, certifiering och CE-mĂ€rkning pĂ„ agendan. Vi Ă€r vĂ€ldigt glada att Patrik inte helt lĂ€mnar oss utan kommer att fortsĂ€tta som konsult i bolaget sĂ„ mycket han hinner under sin förĂ€ldraledighet.”

Medfield Diagnostics utvecklar, marknadsför och sÀljer diagnostiska instrument som bygger pÄ mikrovÄgsteknik.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1