Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© grzegorz kula dreamstime.com Elektronikproduktion | 27 december 2012

Globalt distributionsavtal mellan RS Components & Energy Micro

RS Components (RS), ett varumÀrke Àgt av Electrocomponents plc, en distributör av elektronik- och underhÄllsprodukter, har ingÄtt ett globalt franchisingavtal med mikrokontroller- och radiobolaget, Energy Micro.
Inom ramen för avtalet kommer RS att lagerhÄlla Energy Micros hela utbud av energisnÄla ARM Cortex-baserade mikrokontroller, utvecklingssatser, startsatser och verktyg i sina lager i Europa, Asien och Nordamerika.

”Detta avtal ger ingenjörerna enklare och snabbare tillgĂ„ng till vĂ„ra produkter direkt frĂ„n RS regionala lager”, sĂ€ger Geir FĂžrre, CEO pĂ„ Energy Micro. ”RS har en imponerande samling online-verktyg och resurser som utvecklats för att stödja ingenjörer och minska designtiden. Detta samarbete förstĂ€rker vĂ„rt Ă„tagande att öka anvĂ€ndningen av energieffektiva produkter vĂ€rlden över och signalerar en stor tillvĂ€xtmöjlighet för vĂ„r verksamhet.”

”RS har Ă„tagit sig att leverera de bĂ€sta tekniska lösningarna till ingenjörerna”, sĂ€ger Chris Page, Global Offer Director pĂ„ RS Components. ”Att minska energiförbrukningen Ă€r ett av de största bekymren för konstruktörerna, och Energy Micros mikrokontroller tar itu med denna utmaning genom att förbruka sĂ„ lite som en fjĂ€rdedel av förbrukningen hos konkurrerande komponenter.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1