Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mchudo dreamstime.com Komponenter | 08 februari 2013

Digi-Key tecknar avtal med Holt Integrated Circuits

Digi-Key Corporation informerade igår om samarbetet med Holt Integrated Circuits, Inc., ett företag inom tillverkning av IC-kretsar för databusskommunikation, med fokus framför allt på den militära och industriella marknaden samt flyg- och rymdfartsmarknaden.
Holt Integrated Circuits är en leverantör av IC-kretsar till flyg- och rymdfartsindustrin. I över 20 år har Holt tillverkat databuss- och displaydrivkretsar för både kommersiella och militära användare över hela världen. Från F-16 till A-350 utgör Holts IC-kretsar centrala komponenter i system för flygledning, navigering, motorhantering, kommunikation, säkerhetsutrustning och ombordunderhållning.

"Efterfrågan på produkter för militär- och flygsektorn har aldrig varit större och en framstående leverantör som Holt har perfekta förutsättningar för att betjäna denna växande marknad", säger Mark Zack, Digi-Keys vice vd för globala halvledarprodukter. "Deras högkvalitativa produkter innebär ett oöverträffat värde för våra kunder och det gläder oss att ha dem med i vårt kunderbjudande."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2