Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mchudo dreamstime.com Komponenter | 08 februari 2013

Digi-Key tecknar avtal med Holt Integrated Circuits

Digi-Key Corporation informerade igÄr om samarbetet med Holt Integrated Circuits, Inc., ett företag inom tillverkning av IC-kretsar för databusskommunikation, med fokus framför allt pÄ den militÀra och industriella marknaden samt flyg- och rymdfartsmarknaden.
Holt Integrated Circuits Àr en leverantör av IC-kretsar till flyg- och rymdfartsindustrin. I över 20 Är har Holt tillverkat databuss- och displaydrivkretsar för bÄde kommersiella och militÀra anvÀndare över hela vÀrlden. FrÄn F-16 till A-350 utgör Holts IC-kretsar centrala komponenter i system för flygledning, navigering, motorhantering, kommunikation, sÀkerhetsutrustning och ombordunderhÄllning.

"EfterfrÄgan pÄ produkter för militÀr- och flygsektorn har aldrig varit större och en framstÄende leverantör som Holt har perfekta förutsÀttningar för att betjÀna denna vÀxande marknad", sÀger Mark Zack, Digi-Keys vice vd för globala halvledarprodukter. "Deras högkvalitativa produkter innebÀr ett oövertrÀffat vÀrde för vÄra kunder och det glÀder oss att ha dem med i vÄrt kunderbjudande."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1