Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Komponenter | 20 februari 2013

RS och Schurter tecknar globalt distributionsavtal

RS Components har tecknat ett globalt distributionsavtal med Schurter, en specialist inom design och tillverkning av elektroniska och elektromekaniska komponenter.
Avtalet utvidgar omfattningen av förhÄllandet mellan de bolagen, som har samarbetat sedan 2002 för att utveckla försÀljningen av Schurters produktportfölj i Europa. Det nya avtalet ersÀtter det befintliga kontraktet för Europa.

Under de senaste tvÄ Ären har bolagen fördjupat sitt samarbete och introducerat mer Àn 200 nya Schurter-serier till RS lager som nu omfattar över 1 500 delar frÄn tillverkaren.

”VĂ„rt nĂ€ra samarbete med RS under de senaste Ă„ren har fört med sig konkreta positiva resultat för vĂ„r verksamhet, med betydande tvĂ„siffrig tillvĂ€xt i europeiska nyckelregioner”, sĂ€ger Hans-Rudolf Schurter, ordförande och vd för Schurter Group. ”RS e-handelsstrategi Ă€r mycket imponerande, och det finns tecken pĂ„ att en expansion av vĂ„rt avtal till global basis kommer att visa sig fördelaktigt bĂ„de för oss och vĂ„ra kunder.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2