Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 03 oktober 2000

TimeSpace Radio expanderar med kontor i Stockholm

Lundaföretaget TimeSpace Radio, som arbetar med fast trådlös bredbandskommunikation, utökar sin verksamhet. Ett nytt kontor öppnas inom kort i Stockholm. Detta uppger företaget i ett pressmeddelande.
Stockholm har de senaste åren etablerat sig som ett kompetensmässigt teknikblock inom IT-sektorn av högsta rang i världen. Med kontor i Stockholm räknar TimeSpace Radio med att öka sin rekryteringsbas av medarbetare med marknadskunskaper och erfarenheter inom data- och telekom respektive teknisk kompetens inom radio-, hårdvaru- och mjukvarukonstruktion.

"Att finnas på plats i Stockholm bedömer vi ha ett strategiskt värde. Det är viktigt att vara nära kunden. Operatörerna i Sverige, vars huvudkontor i de flesta fall ligger i Stockholm, är en intressant kundgrupp, säger Mikael Jannert, tf VD TimeSpace Radio. Vår Stockholmsetablering innebär också att vi kan rekrytera produktutvecklare som gärna vill bo i Stockholm med omnejd.", fortsätter Jannert.

Världsmarknaden för utrustning för trådlösa bredbandsnät sk Global Broadband Wireless Equipment Market, uppskattas år 2001 vara värde drygt 1 miljard USD. År 2005 förväntas marknaden ha ett värde om 7 miljarder USD, allt enligt det oberoende undersökningsinstitutet Ovum.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2