Annons
Annons
© studio 37 dreamstime.com Embedded | 27 februari 2013

Elektrobit samarbetar med Renesas

Samarbetet gör det möjligt för biltillverkare att använda Renesas high-end chip i kombination med Electrobits grafiska lösning Guide GTF (Graphic Target Framework) för att fullt utnyttja de grafiska möjligheterna med SoC.
Biltillverkare kommer att gynnas av en acceleration i utvecklingsprocessen och möjligheten att kunna skapa kostnadseffektiva prototyper av framtida HMI-plattformar (människa–maskin-interaktion), skriver företagen.

Masayasu Yoshida, chef för automotive information systems solution department vid Renesas Electronics Corporation, säger: "Denna kraftfulla kombination av en av branschens mest heltäckande lösningar för utveckling av multimediala infotainmentsystem och en ledande SoC-plattform som erbjuder en av de bästa grafiska föreställningar i den inbyggda marknaden kommer att vara en avgörande drivkraft för den framtida utvecklingen. "

Yokoi Hiroki, chef för EB: s dotterbolag i Japan: "EB ger inte bara redskap utan också stöd och service för att bidra till kundernas framgång samarbetar med en av våra starkaste partners Renesas."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2