Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© studio 37 dreamstime.com Embedded | 27 februari 2013

Elektrobit samarbetar med Renesas

Samarbetet gör det möjligt för biltillverkare att anvÀnda Renesas high-end chip i kombination med Electrobits grafiska lösning Guide GTF (Graphic Target Framework) för att fullt utnyttja de grafiska möjligheterna med SoC.
Biltillverkare kommer att gynnas av en acceleration i utvecklingsprocessen och möjligheten att kunna skapa kostnadseffektiva prototyper av framtida HMI-plattformar (mĂ€nniska–maskin-interaktion), skriver företagen.

Masayasu Yoshida, chef för automotive information systems solution department vid Renesas Electronics Corporation, sÀger: "Denna kraftfulla kombination av en av branschens mest heltÀckande lösningar för utveckling av multimediala infotainmentsystem och en ledande SoC-plattform som erbjuder en av de bÀsta grafiska förestÀllningar i den inbyggda marknaden kommer att vara en avgörande drivkraft för den framtida utvecklingen. "

Yokoi Hiroki, chef för EB: s dotterbolag i Japan: "EB ger inte bara redskap utan ocksÄ stöd och service för att bidra till kundernas framgÄng samarbetar med en av vÄra starkaste partners Renesas."
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1